Madam Stoltz B2B

Al sinds 2009 kunnen ondernemers met al hun vragen over Madam Stoltz terecht bij De Woonagent. Wil je dealer worden? Dan volstaat een melding per e-mail, telefoon +31 (0)624791753 . Wij bekijken dan de actuele status van dealers in de regio en polsen of het nieuw toe te voegen verkooppunt voldoet aan de voorwaarden van Madam Stoltz.

Wanneer een ondernemer voldoet aan de voorwaarden om dealer te kunnen worden, sturen wij de voorwaarden toe ter goedkeuring en wordt gevraagd een klantformulier in te vullen. Met deze gegevens maken wij een account aan voor de online B2B shop van Madam Stoltz.

Voor een eerste bestelling nodigen wij je uiteraard uit om kennis te komen maken met het team van De Woonagent en de mooie collectie van Madam Stoltz in onze showroom die gevestigd is in Nieuwegein bij de Woonindustrie (Symfonielaan 1). Hier laten we je graag  de actuele collectie zien en adviseren en begeleiden je bij het maken van jouw selectie als je dat fijn vindt.

Onze showroom is het hele jaar door op afspraak geopend. Neem contact op via info@dewoonagent.nl  of +31 (0)624791753 voor het maken van een afspraak.