Madam Stoltz B2B

DEENS is naast eigenaar van de consumentenshop DEENS.NL ook het aanspreekpunt voor alle ondernemers binnen de Benelux die dit mooie woonmerk willen opnemen in hun collectie.

Al sinds 2009 kunnen ondernemers met al hun vragen over Madam Stoltz terecht bij DEENS agency. Wil je dealer worden? Dan volstaat een melding per e-mail, telefoon +31 (0)624791753 of je brengt een vrijblijvend bezoek aan onze mooie showroom in Nieuwegein (De Woonindustrie- Symfonielaan 1- Nieuwegein). Wij bekijken dan de actuele status van dealers in de regio en polsen of het nieuw toe te voegen verkooppunt voldoet aan de voorwaarden van Madam Stoltz.

Wanneer een ondernemer voldoet aan de voorwaarden om dealer te kunnen worden, sturen wij de voorwaarden toe ter goedkeuring en wordt gevraagd een klantformulier in te vullen. Met deze gegevens maken wij een account aan voor de online B2B shop van Madam Stoltz.

Voor een eerste bestelling nodigen wij je uiteraard uit om kennis te komen maken met het team van DEENS agency en de mooie collectie van Madam Stoltz in onze showroom die gevestigd is in De Woonindustrie, Symfonielaan 1, Nieuwegein.

 

Onze showroom is iedere eerste maandag van de maand geopend en op afspraak op overige data.